Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Zhangjiagang Eceng Machinery Co., Ltd. 86--15850390442 derrick@ecengcompany.com
Νέα Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα - Νέα - Ενέργεια - χρησιμότητα αποταμίευσης της μηχανής σχήματος χτυπήματος

Ενέργεια - χρησιμότητα αποταμίευσης της μηχανής σχήματος χτυπήματος

May 10, 2022

Η εξοικονόμηση ενέργειας μηχανών σχηματοποίησης χτυπήματος μπορεί να διαιρεθεί σε δύο μέρη: κάποιο είναι το μέρος δύναμης, άλλο είναι το μέρος θέρμανσης.

Ενέργεια μερών δύναμης - αποταμίευση: Η μεγαλύτερη μέρος της χρήσης του αναστροφέα, μέθοδος εξοικονόμησης ενέργειας είναι μέσω της ενέργειας - μηχανή αποταμίευσης, όπως η πραγματική δύναμη της μηχανής είναι 50Hz, και στην παραγωγή πραγματικά μόνο χρειάζεστε αρκετά 30Hz να παραγάγετε, εκείνοι πρόσθετη κατανάλωση ενέργειας σπαταλιούνται, ο αναστροφέας πρόκειται να αλλάξει την παραγωγή δύναμης της μηχανής για να επιτύχει την επίδραση εξοικονόμησης ενέργειας.

Μέρος θέρμανσης της εξοικονόμησης ενέργειας: το μέρος θέρμανσης της ενέργειας - αποταμίευση είναι συνήθως η χρήση της ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας θερμαστρών - αποταμίευση, ποσοστό εξοικονόμησης ενέργειας είναι περίπου 30%-70% της ντεμοντέ αντίστασης.

1. Έναντι της θέρμανσης αντίστασης, η ηλεκτρομαγνητική θερμάστρα έχει ένα στρώμα του στρώματος μόνωσης, και τη χρησιμοποίηση των ενεργειακών αυξήσεων θερμότητας.

2. Έναντι της θέρμανσης αντίστασης, η ηλεκτρομαγνητική θερμάστρα ενεργεί άμεσα στην υλική θέρμανση σωλήνων, μειώνοντας την ενεργειακή απώλεια μεταφοράς θερμότητας.

3. Έναντι της θέρμανσης αντίστασης, η ταχύτητα θέρμανσης της ηλεκτρομαγνητικής θερμάστρας είναι περισσότερο από ένα τέταρτο, και ο χρόνος θέρμανσης μειώνεται.

4. Έναντι της θέρμανσης αντίστασης, η ταχύτητα θέρμανσης της ηλεκτρομαγνητικής θερμάστρας, η αποδοτικότητα παραγωγής αυξάνεται, έτσι ώστε η μηχανή στον κορεσμό, έτσι ώστε μειώνεται, χαμηλή ζήτηση υψηλής δύναμης που προκαλείται από την απώλεια δύναμης.

Επάνω από τέσσερα σημεία πετά όπως οι ηλεκτρομαγνητικές θερμάστρες, γιατί μπορεί να είναι στην ενέργεια μηχανών σχηματοποίησης χτυπήματος - αποταμίευση μέχρι 30%-70% λόγους.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ενέργεια - χρησιμότητα αποταμίευσης της μηχανής σχήματος χτυπήματος  0