Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Zhangjiagang Eceng Machinery Co., Ltd. 86--15850390442 derrick@ecengcompany.com
Εταιρικό Προφίλ Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα -

Zhangjiagang Eceng Machinery Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

 • Κίνα Zhangjiagang Eceng Machinery Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα Zhangjiagang Eceng Machinery Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Zhangjiagang Eceng Machinery Co., Ltd.
 • Είδος Επιχείρησης

  Κατασκευαστής

 • Κύρια Αγορά

  Νότια Αμερική,Νοτιοανατολική Ασία,Μέση Ανατολή

 • Μάρκες

  Eceng

 • Αριθμός Υπαλλήλων

  50~60

 • Ετήσιες πωλήσεις

  1000-1500

 • Ιδρύθηκε Έτος

  2007

 • Εξαγωγή pc

  80% - 90%

Λάβετε προσφορά
Συνεχίζουμε να δουλεύουμε στο διαδίκτυο, να επικοινωνούμε.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν ή την πιο πρόσφατη προσφορά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να παρέχουμε περισσότερες υπηρεσίες.

επαφή

86--15850390442

Εισαγωγή

Η μηχανή σχηματοποίησης χτυπήματος της PET προϊόντων και ανεφοδιασμού μηχανημάτων Eceng για τα μπουκάλια της PET, ισχύει για το ορυκτό μπουκάλι νερό, το μπουκάλι της CSD, το μπουκάλι χυμού, το μπουκάλι τσαγιού, το μπουκάλι σάλτσας, το ευρύ βάζο λαιμών, το καλλυντικό μπουκάλι, το καθαριστικό μπουκάλι, το μπουκάλι λαδιού μαγειρέματος, κ.λπ.

 

Το κύριο προϊόν μας:

Πλήρως αυτόματη μηχανή σχηματοποίησης χτυπήματος τεντωμάτων της PET

Ημι αυτόματη φυσώντας μηχανή μπουκαλιών της PET

εμφιαλώνοντας γραμμή νερού

Φόρμα εγχύσεων/χτυπήματος

 

Τα μηχανήματα Eceng έχουν πολλά έτη εμπειρίας στην κατασκευή. Και οι προσπάθειές μας στη βελτίωση προϊόντων κέρδισαν περισσότερους από 100 πελάτες χωρών. Προσπαθούμε πάντα να παρέχουμε την πιό αξιόπιστη λύση, μηχανή, υπηρεσία μεταπώλησης για κάθε κοστούμι από κάθε γωνία του κόσμου!

Καλωσορίστε για να μας επισκεφτείτε!

Κίνα Zhangjiagang Eceng Machinery Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Zhangjiagang Eceng Machinery Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Κίνα Zhangjiagang Eceng Machinery Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

Κίνα Zhangjiagang Eceng Machinery Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

Ιστορία

Η επιχείρησή μας, Co. μηχανημάτων μπουκαλιών Zhangjiagang Eceng, ΕΠΕ. Είμαστε ένας ειδικός κατασκευαστής της φυσώντας μηχανής μπουκαλιών της PET, της μηχανής μπουκαλιών της PET, του μπουκαλιού της PET που κατασκευάζει τη μηχανή, της μηχανής σχηματοποίησης χτυπήματος της PET και της φόρμας, τα μηχανήματα μπουκαλιών Eceng έχουν συμμετεχθεί στις φόρμες για χρόνια, και έχουν κερδίσει μια γνωστή φήμη από τους πελάτες μας που διαδίδουν σε όλο τον κόσμο.
Είναι άχρηστο να πει ότι τα προϊόντα μας έχουν την ανώτερη ποιότητα και ακριβές QC πραγματοποιείται από την πεπειραμένη ομάδα εφαρμοσμένης μηχανικής μας. Για να σεβαστούν τους πελάτες ως αγαθό μας οι φίλοι και να δοκιμάσουν το καλύτερό μας για να χτίσουν τις πολύ στενότερες σχέσεις με τους πελάτες είναι πάντα οι κύριοι σκοποί μας. Σοβαρά ελπίζουμε ότι θα γίνετε ένας από τους πελάτες μας.
Κάθε εβδομάδα, θα απελευθερωθούμε σε σας κάποια μπουκαλιών φυσώντας βιομηχανία μηχανών μηχανών και μπουκαλιών της PET φυσώντας, και τις πιό πρώην πληροφορίες της επιχείρησής μας στον ιστοχώρο μας, ευπρόσδεκτες καθένας για να δώσουμε προσοχή στην περιοχή μας!

Κίνα Zhangjiagang Eceng Machinery Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Zhangjiagang Eceng Machinery Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Υπηρεσία

Έχουμε περάσει την ποιοτική πιστοποίηση ISO9001 και το ευρωπαϊκό πιστοποιητικό ασφάλειας CE. Τα προϊόντα μας έχουν πωληθεί παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένης της Βορρά/νότου Αμερικής, της Ασίας, της Αφρικής, της Αυστραλίας και της Ευρώπης… Ξέρουμε καλά για την απαίτηση από τους πελάτες των διαφορετικών περιοχών. Έχουμε τη σημαντική ομάδα εξαγωγής για να ακούσουμε το αίτημά σας η σχεδιασμένη ομάδα θα σας παρουσιάσει καλύτερη πρόταση σύμφωνα με το αίτημά σας. Πιστεύουμε ότι η συνεργασία μας θα δημιουργήσει το φωτεινό μέλλον.

 

Έχουμε επίσης τα ανεξάρτητα QC τμήματα και στην επιχείρηση και τα εργοστάσια που ελέγχουν αυστηρά την ποιότητα κάθε διαδικασίας για να επιτρέψουν στις γραμμές παραγωγής μας για να φθάσουν στα κινεζικά εθνικά πρότυπα, ακόμη και διεθνή πρότυπα.

Κίνα Zhangjiagang Eceng Machinery Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0Κίνα Zhangjiagang Eceng Machinery Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

 

 

Η ομάδα μας

Κίνα Zhangjiagang Eceng Machinery Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Zhangjiagang Eceng Machinery Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1