Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Zhangjiagang Eceng Machinery Co., Ltd. 86--15850390442 derrick@ecengcompany.com
Νέα Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα - Νέα - Απλά εισαγωγή και πλεονεκτήματα της φυσώντας μηχανής μπουκαλιών

Απλά εισαγωγή και πλεονεκτήματα της φυσώντας μηχανής μπουκαλιών

May 19, 2022

Τα πλαστικά εμπορευματοκιβώτιά μας παρήγαγαν μια σειρά πλήρως αυτόματης φυσώντας μηχανής μπουκαλιών είναι κατάλληλα για οποιαδήποτε μορφή στο φύσηγμα στη PET, το PE, το PC, τα PP και άλλη θερμοπλαστική ως πρώτη ύλη, που χρησιμοποιήθηκε ευρέως ενωμένα με διοξείδιο του άνθρακα μπουκάλια ποτών μπουκαλιών άρδευσης στα χτύπημα, τα ορυκτά μπουκάλια νερό, τα μπουκάλια πετρελαίου, τα μπουκάλια φυτοφαρμάκων, τα μπουκάλια καλλυντικών, το μεγάλο μπουκάλι caliber και τη θερμότητα. Η φυσώντας μηχανή μπουκαλιών υιοθετεί το αυτόματο σύστημα εμβρύων σωλήνων, ταινία ανοίγματος ανεμιστήρων, μειώνει το κτύπημα κυλίνδρων και άντεξε, βελτιώνοντας την ταχύτητα παραγωγής, λογικό σχέδιο, για να επιτύχει την πλήρη αυτόματη παραγωγή, τη λιγότερες επένδυση, τη γρήγορη επίδραση, την κατάλληλες λειτουργία και τη συντήρηση, επιτόπια εγκατάσταση, ανάθεση, κατάρτιση. Η τέλεια εξασφάλιση ποιότητας, πλήρης υπηρεσία, σας άφησε να αγοράσετε τη χρήση δύο υπολοίπου σίγουρου.

Αυτή η σειρά φυσώντας μηχανής μπουκαλιών είναι κατάλληλη για την κοίλη σχηματοποίηση της πρώτης ύλης της PET με το φύσηγμα πολυεστέρα, και μπορεί επίσης να εφαρμοστεί σε άλλα θερμοπλαστικά πλαστικά βαθμού μπουκαλιών. Όπως το PC, το PE, τα PP, τα CP, ΩΣ και άλλα πλαστικά. Τώρα στην αγορά είναι να ενσωματώσει την προηγμένου τεχνολογία εξοπλισμού μετάδοσης και αυτόματου ελέγχου στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

Η Co. μηχανημάτων Yu Cheng Zhangjiagang, ΕΠΕ είναι επαγγελματικός κατασκευαστής των μηχανών σχηματοποίησης χτυπήματος. Η φυσώντας μηχανή μπουκαλιών σειράς αυτόματη έχει τα χαρακτηριστικά της γρήγορης ταχύτητας παραγωγής, της ομαλής λειτουργίας, της μικρής κατανάλωσης ισχύος, του μικρού όγκου, του χαμηλότερου κόστους, της μακριάς ζωής υπηρεσιών, της κατάλληλων συντήρησης και της ασφάλειας.

 

YCQ2-1.jpg

Τα πλεονεκτήματα της φυσώντας μηχανής μπουκαλιών:

1. μικρές μέγεθος, κατανάλωση ισχύος, λειτουργία και συντήρηση κατάλληλα.

2. το προηγμένο σύστημα ελέγχου PLC, χρονικός έλεγχος μπορεί να είναι ακριβές σε 0,01 δευτερόλεπτα.

3. ειδική συσκευή αποθήκευσης αέρα.

4. υπέρυθρη θερμάστρα μπουκαλιών.

5. οι διαφορετικοί λαμπτήρες θέρμανσης είναι εξοπλισμένοι με μια ανεξάρτητη συσκευή ελέγχου θερμοκρασίας για να εξασφαλίσουν ότι το έμβρυο μπουκαλιών έχει μια ιδανική επίδραση θέρμανσης.

6. η κατεύθυνση του σωλήνα λαμπτήρων θέρμανσης μπορεί να ρυθμιστεί σύμφωνα με τα διαφορετικά έμβρυα μπουκαλιών.

9. η μηχανική λειτουργία του μπουκαλιού είναι μόνο ένα άτομο, και καμία ειδική εκπαίδευση δεν απαιτείται.

10. εγκατάσταση, έναρξη απλή.

Το ποσοστό απορρίματος των 11. που τελειώνουν - τα προϊόντα ήταν λιγότερο από 0,2%.